facebooktwitterpinterest

Bewertungen, Kontaktdaten für UID İsviçre Kadın Kolları

UID İsviçre Kadın Kolları

Info

UID İsviçre Kadın Kolları`nın resmi Facebook sayfasıdır.

Geschichte

Kadın elinin değdiği her şey farklı bir anlam kazanır.. Siyasette, ticarette, sosyal yaşamda kadının dokunuşu yoksa orada büyük bir eksik var demektir. Biz de UETD İsviçre'yi kadının o büyülü dokunuşundan mahrum etmeyelim istedik ve dinamik bir ekiple UETD İsviçre'nin zenginliğine zenginlik katalım dedik, çıktık yola..

Çıktığımız bu yolda zaman zaman bir anne şefkati ile, kimi zaman da dik duruşlu bir Anadolu kadınının azmi ile yürüdük, yürüdük ve hala da yürümekteyiz. Bu yolda bize yoldaş olan tüm hanımlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve bize yeni yoldaş olacak hanımlarla da yürüyecek olmanın heyecanını taşıyoruz..
Sosyal, siyasal ve kültürel faliyetlerimizde sizi de aramızda görmek isteriz.

Kadınımıza bilhassa Milletimize hizmet için yürüdüğümüz bu kıymetli yolda Allah Yar ve Yardımcımız olsun, bizi muvaffak eylesin..

Adresse: Fegistrasse 14, 8957 Spreitenbach
Telefonnummer: +41565552040
Stadt: Spreitenbach
Route: Fegistrasse 14
Postleitzahl: 8957


Ähnliche Firmen der Nähe
Neumatt Spreitenbach Neumatt Spreitenbach 1 km Neumatt: ein wichtiger Baustein für die Zukunft von Spreitenbach
Kommentar zu diesem Ort

Fügen Sie diese Karte zu Ihrer Website hinzu;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen