facebooktwitterpinterest

Bewertungen, Kontaktdaten für Praktijk Marit

Praktijk Marit

Info

Praktijk Marit

Psychologische begeleiding en therapie

Geschichte

Soms heb je baat bij ondersteuning, iemand die je weer op weg helpt, naar je luistert en samen met jou verheldering en richting aanbrengt. Ik help mensen die worstelen met aspecten uit hun leven. Zoals overspannen zijn, verlies, depressie, een probleem op je werk of in je relatie. Of je zit niet lekker in je vel, je wilt wel vooruit, maar je weet niet hoe. Vaak zijn er ook lichamelijke klachten, zoals hyperventilatie, drukkend gevoel op de borst of vermoeidheid. Door te werken aan de onderliggende oorzaak, verbeteren deze klachten ook.

Daarnaast bied ik individuele ondersteuning aan professionals die zich persoonlijk en of beroepsmatig verder willen ontwikkelen. Die het interessant vinden om op een open en onderzoekende manier te kijken naar zichzelf en bijvoorbeeld hun baan. Die ervaren dat persoonlijke groei zorgt voor een verruiming en verrijking van hun bestaan en verdieping van de relatie met zichzelf en anderen. Nieuwe inzichten leiden tot het doelgerichter en succesvoller kunnen functioneren.

Tevens begeleid ik een groeiende groep mensen die nauw samenwerken met andere mensen en die behoefte hebben even stil te staan bij de verwachtingen en taken in hun baan. Bijvoorbeeld mensen die werken in het werkveld van revalidatie, vluchtelingen en immigratie, onderwijs en gezondheids- en zorginstellingen. De opleiding blijkt niet altijd passend bij de ervaring en takenpakket in de praktijk en het kunnen klankborden en kanaliseren van intense ervaringen werkt vaak erg verhelderend.



"Van hoofd naar hart - Persoonlijk en ervaren - Goede ervaringen van cliënten. Vrijblijvend kennismakingsgesprek. Momenteel neem ik nieuwe cliënten aan.Psychologie en Psychosynthese, jezelf ontwikkelen, burnout en depressie, dichter bij je gevoelens komen, relatietherapie."
Adresse:
Telefonnummer: 0031629798135
Stadt: Emmen



ähnliche suchanfragen: Marit van Koesveld
Kommentar zu diesem Ort

Fügen Sie diese Karte zu Ihrer Website hinzu;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen