facebooktwitterpinterest

Bewertungen, Kontaktdaten für Koenigsegg Agera R & RS

Koenigsegg Agera R & RS

Info

İnternational Champion Koenigsegg Agera RS
0-400-0 /// 36.44 second ///
İnternational Champion Car
- New Record - Big King - RS -

Geschichte

Yapabilen dünyadaki değerli birkaç araba var 2014 Porsche 918 Weissach paketi ile özellikle 918, halsiz görünüyorsun. Birkaç nips ve tucks sayesinde, magnezyum jantlar, seramik tekerlek yatakları ve titanyum cıvata gibi, bu hiper araba stok sürümü üzerinde itmek için yaklaşık £ 90 daha az ağırlığa sahiptir aydınlatıldı. Bir katma karbon-fiber tavan, arka kanat, yan aynalar, ön cam ve Surround da bulunuyor. Sonuç, inanılmaz, pist etrafında önemli ölçüde daha hızlı bir 918 olduğunu. Aslında, geçen yılın Eylül 4th, bir Weissach donanımlı 918 bir kucak 06:57 saat hızına sahip , Nürburgring yedi dakika bariyerini kırmak için ilk seri üretim sokak yasal araba yapma.

Peki muhtemelen Alman mühendisliğinin bu başucu her yerinden yürüyebiliyordu? Neden, Koenigsegg Agera R, tabii. İster inanın ister inanmayın, bu İsveçli terör Weissach 918 yener sadece, onu yıkan. Ve bu görüntü kanıtıdır.

Papenburg, Almanya (aslında 918 ev çim) ATP testi döngü de Shot, GTBOARD.com, bir haddeleme bu iki titans kafa kafaya dışarı 200 mil işareti geçmiş tüm yol rüzgarlar sürükle yarışı Dünya kırılmasının oranlar. Biz bulmak için iki çalışır, her iki otomobil içindeki açılardan bir bolluk her atış, tanık olduğu Agera R can basitçe-bacak fazla zorlanmadan Porsche. İlk çalıştırma Koenigsegg bir anlık sekizinci mil üstünlüğü yanlış viteste Porsche görür. İkinci çalışma görür Porsche hemen önce, atlama olsun Koenigsegg sadece başka bir zafer yolda tarafından darbeler.

Basitçe söylemek gerekirse, bu vahşi hızıdır. Aynı sonuç kazmak gelen ortaya misin? Bizim tahminimiz bu sürücü ve yolda bağlıdır, ancak şimdilik, 4K ve 20 artışlarla km hız okumaları atlama gibi speedo bir belirti yakalamak için denemek için tanımını ayarlayın.

Bu maç-up hakkında daha fazla bilgi için atlamayı geçmiş tıklayın.

Okumaya Devam
Video: Koenigsegg Agera R İnanılmaz Sesler
Yayınlanan 2014/04/12 07:00 tarafından Mark McNabb + 23

Koenigsegg Agrea R kuşkusuz hızlı araba. Onun 5.0-litre V-8 zorla beslendi o 1,140 beygir gücü ve tork 885 pound-feet dışarı krank yardımcı ikiz turbo gereğidir. Eğer biraz daha büyük bir şey için stok turbo takas Ama ne olur? Nasıl 1.400 beygir gücü hakkında. Evet, biz burada var tam olarak ne ve çocuk kızgın ses yok.

Bu Agera R ve onun Lamborghini Aventador WingMan bazı Avrupa ülke yollarda bomba. Koenigsegg onun vahşice yüksek egzoz, turbo makara ve cırtlak lastikleri kendisi de biliyorum sayesinde yapar. Sadece bu sesi dinle. Bir araba gövdesi sarılı saf delilik.

Stokta formunda, Agera R kabarma 2.8 saniyede 60 mil roketler ve daha fazla 273 mph hıza sahiptir. Biz sadece saatte bir kaç kilometre ile en üst hız genişletirken ekstra 260 beygir gücü onun 0-to-60-mil zaman birkaç onda düşeceği tahmin edebilirsiniz. Sonra tekrar, ilave homurtu çok daha zor çengel yapmak olabilir. Birkaç örneği vardır videonunhızında yanlara kaymasını 1.600.000 $ Hypercar arasında; lastikler yol tutmak için sadece koyamadık.

Bu video için sesini açabilirsiniz emin olun. turbo swooshing miktarı addicting. Bu Godzilla New York stomping çığlık gibi canavarca ses yankısını yapma, rota üzerinde bir kaç tünelleri tarafından daha güçlendirilmiş oluyor.

Adresse: İsveç, Genève
Stadt: Geneva
Route: İsveç



ähnliche suchanfragen: königsegg agera rs preis, königsegg agera rs motor, koenigsegg agera rs price, koenigsegg agera r price, königsegg agera rs 0-100, königsegg agera rs top speed, königsegg agera rs kosten, königsegg regera
Ähnliche Firmen der Nähe
R-Design Geneva R-Design Geneva 2 km R-Design is the first of a kind car vinyl styling atelier in Geneve, engaged in the m...
Auto Performance Remap Auto Performance Remap 5 km Übersetzt von Google Immer verfügbar, um die beste Beratung zu geben, super professio...
SWELL Addict SWELL Addict 6 km Pro fins and watersport Company
GVA Park GVA Park 7 km GVA Park vous propose des solutions personnalisées pour garer votre véhicule lors de ...
Stage automobile Stage automobile 8 km Notre mission : transmettre la passion du pilotage
Kommentar zu diesem Ort

Fügen Sie diese Karte zu Ihrer Website hinzu;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen