facebooktwitterpinterest

Bewertungen, Kontaktdaten für IgEL Derneği

IgEL Derneği

Info

IgEL, 1998 yılında İsviçre Pratteln merkezli olarak kurulmuş, kâr amacı gütmeyen bir yardım derneğidir.

Geschichte

IgEL, engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü ve kendilerine destek olunması için büyük duyarlılık gösteren bu amaçla çalışan bir sivil toplum kuruluşudur.

Engellilerin Onurunu Koruma ve Kollama Derneği (İGEL), senelerdir engellilere verdiği desteğin yanı sıra eğitime verdiği önemle de vatandaşların büyük takdirini topluyor. "Sizlerin güveni bizim ölçümüzdür" sloganı ile yola çıkan İGEL'in amacı, bedensel ve zihinsel engellilere manevi ve maddi destekte bulunmak ve de fakir ve yaşlı insanlara maddi açıdan destek çıkmak.

Yılardır sadece üyelerinin 50 franklık üye aidatı ile bu hizmetleri Gerçekleştirmektedir. 1998'de kurulan İGEL, Van depreminden Filistin'e, 1999 Marmara depreminden Lübnan'a kadar geniş bir alanda yardım çalışmaları bulunan önemli bir dernek.

Vatandaşlarımızdan böyle bir derneğin varlığının farkında olmaları, senelik 50 İsviçre Frankı ile üye olmaları ve derneğin sunduğu fırsatlardan yararlanmaları ve manevi destek vermeleri beklenmektedir. Derneğimiz 2018 yılına kadar kendi huzurevini kurmayı planlamaktadır.

Adresse: Postfach 1302, 4133 Pratteln
Stadt: Pratteln
Route: Postfach 1302
Postleitzahl: 4133


Ähnliche Firmen der Nähe
Paradise Partner Paraguay PPP Paradise Partner Paraguay PPP 755 meter La fundación suiza Paradise Partner Paraguay PPP apoya desde Suiza proyectos de colab...
Z'RaechtCho NWCH Z'RaechtCho NWCH 1 km Soziale und wirtschaftliche Integration von Geflüchteten Nordwestschweiz
Kommentar zu diesem Ort

Fügen Sie diese Karte zu Ihrer Website hinzu;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen